Disclaimer

 

 

De website van Paardensport Timmermans is ontwikkeld voor persoonlijke en niet-commerciĆ«le doeleinden van de klant. De volledige inhoud (inclusief logo, lay-out, vormgeving van de website, foto's, teksten, illustraties, filmpjes,..) is eigendom van Paardensport Timmermans en wordt beschermd door de universele auteursrechten. Het is dan ook verboden om zonder schriftelijke toestemming hier zaken van over te nemen of te reproduceren. 

 

Tevens mag in geen geval de handelsnaam/merk, dienstenmerken of omkleding en producten zonder voorafgaande schriftelijke toelating van Paardensport Timmermans worden gekopierd, deze worden eveneens beschermd door het toepasselijke handelsnamenrecht of merkenrecht.

 

De inhoud van alle berichten die U naar deze site of per email naar Paardensport Timmermans stuurt kunnen gebruikt worden om de onderneming te verrijken. Hieronder verstaan we ideeƫn, ontwikkelingen, suggesties, verkopen van goederen of diensten.

 

We doen ons uiterste best om de website up-to-date te houden met correcte en nauwkeurige informatie. Paardensport Timmermans behoudt zich het recht voor om de inhouden van deze site te verwijderen, wijzigen of uit te breiden zonder voorafgaande kennisgeving.

Het gebruik van onze website gebeurt steeds op eigen risico, Paardensport Timmermans kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor schade aan uw systeem die voortvloeien uit storingen, onderbrekingen of defecten aan de website.

Op onze website kunnen links worden weergegeven of referenties staan naar andere websites of elektronische portalen. Paardensport Timmermans is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites noch de veilige en correcte werking van de link. Men kan ons niet aansprakelijk stellen voor enige schade die uit deze inhoudt voortkomt.

Om optimaal deze website te kunnen bekijken en gebruiken adviseren wij om Adobe Flashplayer 9.0 of hoger te installeren op uw systeem. De website is geschikt voor Internet Explorer 6.0 of hogere versies, Firefox en voor schermresoluties vanaf 1024 x 768 of hoger.